VİŞNE KOMPOSTOSU TARİFİ

Malzemeler       

  • 1 kg vişne
  • 1 litre su
  • 1 su bardağı toz şeker
Hazırlanışı
  • Vişnelerin saplarını temizleyip yıkayın. Daha sonra bir tencereye alıp üzerine su ilave edin.
  • Kaynamaya başlayınca toz şeker ekleyin. Vişneler yumuşayınca (dağılmaması gerekiyor) ocaktan alın.
  • Sıcakken konserve kavanozlarına paylaştırın. Kapağını sıkıca kapatıp, ters olarak koyun. Soğuyana dek bu şekilde bekletin.
  • Daha sonra uygun bir yerde saklayın.

Afiyet Olsun :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri