- Patates
- 2 adet domates
- 3-5 cin biber
- Sarımsak
- Sirke
- Tuz
- Nar ekşisi
- Zeytinyağ
- Fesleğen
- Maydonoz
- Cherry domates
Hazırlanışı
- Patateslerin kabukları fırçalanır.Yıkanır.
- Haşlanır. Süzülür.
- Patatesler soğuduktan sonra ince ince halka halka doğranır.
- Döküm tava iyice ısıtılır. Çok hafif yağlanır.
- Patatesler döküm tavada ızgara yapılır. Izgara izi çıkmış patatesler servis tabağına alınır.
- Diğer tarafta domates sarımsak cin biber sirke tuz zeytinyağ nar ekşisi rondodan geçirilir.
- Patateslerin üzerine dökülür. Üzerine fesleğen ve maydonoz ince kıyılır ve eklenir.
- Cherry domates ile süslenir.
- Servise alınır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder