HİNDİ SOTE TARİFİ

Malzemeler


  • 700 gr.hindi eti (Kalça kısmı tercihimdir)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 adet domates
  • 1 adet kırmızı biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz,karabiber, pulbiber, kekik

Hazırlanışı

  • Hindi etlerimizi küpler halinde doğrayalım. Biberleri ince dilimleyelim. Kuru soğanı minik küpler halinde doğrayalım.
  • Domatesi de küpler halinde doğrayalım. Sarımsakları kıyalım. Tavaya önce hindi etlerini alalım.Beyazlaşana kadar soteleyelim.
  • Ardından sıvı yağı ilave edip domates dışındaki bütün malzemeyi ekleyip soteleme işlemine devam edelim.
  • En son domatesi ve baharatlarımızı ilave edip hindi etleri pişene dek soteleyelim. Sıcak servis yapalım.

Afiyet Olsun :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri