- 4 çay bardağı süt
- 1,5 paket kedidili bisküvisi
- Üst Kreması İçin
- 4 çay bardağı süt
- 1 paket bitter çikolata sosu
- 65 gram tereyağı
- 1 litre süt
- 1.5 su bardağı şeker
- ¾ su bardağı un
- 1 paket vanilin
Hazırlanışı
- Öncelikle kremayı hazırlamak için tencerenin içersine şeker ve unu koyup karıştırırken üzerine yavaş yavaş sütü ekleyelim.
- Daha sonra ocağın altını açalım ve pişirmeye başlayalım.
- Kremamız pişince içerinse margarini ve vanilini ekledikten sonra 5 dakika kadar mikserle çırpalım.
- Kedidillerini süte batırıp çıkaralım ve borcamın içersine dizelim.
- Kremamızı bu kedidillerinin üzerine dökelim ve ardından yine kedidillerini ekleyelim.
- En üst kat içinse, çikolata sosunu kremayla karıştırıp öyle dökelim ve bu güzel pastamızı dolapta bir gece bekletelim.
- 1 gece bekleyen pastayı dolaptan çıkardıktan sonra üzerine dövülmüş antep fıstığı serperek servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder