KEDİDİLLİ PASTA TARİFLERİ

Malzemeler


  • 4 çay bardağı süt
  • 1,5 paket kedidili bisküvisi
  • Üst Kreması İçin
  • 4 çay bardağı süt
  • 1 paket bitter çikolata sosu
Kreması İçin

  • 65 gram tereyağı
  • 1 litre süt
  • 1.5 su bardağı şeker
  • ¾ su bardağı un
  • 1 paket vanilin

Hazırlanışı

  • Öncelikle kremayı hazırlamak için tencerenin içersine şeker ve unu koyup karıştırırken üzerine yavaş yavaş sütü ekleyelim.
  • Daha sonra ocağın altını açalım ve pişirmeye başlayalım.
  • Kremamız pişince içerinse margarini ve vanilini ekledikten sonra 5 dakika kadar mikserle çırpalım.
  • Kedidillerini süte batırıp çıkaralım ve borcamın içersine dizelim.
  • Kremamızı bu kedidillerinin üzerine dökelim ve ardından yine kedidillerini ekleyelim.
  • En üst kat içinse, çikolata sosunu kremayla karıştırıp öyle dökelim ve bu güzel pastamızı dolapta bir gece bekletelim.
  • 1 gece bekleyen pastayı dolaptan çıkardıktan sonra üzerine dövülmüş antep fıstığı serperek servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun :)






Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri