Malzemeler:
- 1 paket dana antrikot
- 2 patates
- 2 havuç
- 1 su bardağı haşlanmış bezelye
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1~2 dal dereotu
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
- Patatesleri ve havuçları yıkayıp kabuklarını soyun ve zar şeklinde doğrayın. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Sırasıyla havuç, patates ve bezelyeyi ekleyin.
- Sürekli karıştırarak sebzeler yumuşayıncaya kadar soteleyin. Ocaktan alıp tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Antrikotları fırın tepsisine dizip kızartın. Servis tabağına alıp üzerine sebzeli harcı paylaştırın. Dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder