MAGNOLİA PUDİNG TARİFİ

Malzemeler      



  • 5 subardağı (1 lt) süt,
  • 4 tepeleme yemek kaşığı un,
  • 1 su bardağı şeker 
  • 1 yumurta,
  • 100 ml krema,
  • 2 paket vanilya,
  • 2 adet muz veya 1 kase çilek..
  • 1 paket yulaflı bisküvi veya petit buerre veya bebe bisküvisi





Hazırlanışı:

  • Sütü derin bir tencereye alın, İçine yumurta, un ve şeker ekleyip iyice karışana kadar çırpın, Tencereyi ocağa alıp orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin, Ateşten alıp içine krema ve vanilya ekleyin ve iyice çırpın,
  • Bisküviyi rondodan geçirin, çilekleri (muzları) dilimleyin, Servis kaplarınızın dibine bir parmak kalınlığında puding dökün, Üzerine bir miktar çekilmiş bisküvi koyun, çilek (Muz) dilimlerini servis kaplarının yan taraflarına dizin, Biraz daha puding dökün, Bisküvi-çilek(muz) - puding sırasıyla kaplarınız dolana kadar dizin, Üzerini bisküvi ve çilekle süsleyin.

Afiyet olsun... 

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri