SULTAN ÇORBASI TARİFİ

Malzemeler:   

  • 20 gr tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 havuç
  • 6 su bardağı su
  • Yarım kilo ıspanak
  • Tuz
  • Karabiber
Yapılışı:

  • Havuçları yıkayıp kabuğunu kazıyın ve iri rendeleyin. Ispanağı haşlayın ve suyunu süzün.
  • Tereyağını eritin. Unu ilave edip çok sarartmadan kavurun. Rendelenmiş havuç ve suyu ilave edip karıştırın.
  • Su kaynamaya başlayınca haşlanmış ıspanakları ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Servis yapın.

Afiyet Olsun :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri