Malzemeler:
- 10-12 tuzsuz etimek
- 2 su bardağı toz şeker
- 750 gr. süt
- 3 tepeleme yemek kaşığı un
- 2 paket vanilya, 2 su bardağı süt (750 gr’dan ayrıca)
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı su
- Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
- Etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin. 2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın.
- 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün.
- 750 gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. Etimeklerin üzerine sürün.
- 2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın, en üst kata da bu krem şantiyi sürün. Hindistan ceviziyle süsleyin…
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder