BAHÇIVAN KEBABI YEMEĞİ TARİFİ

Malzemeleri        


  •    900 gr dana kürek eti
  •    60 gr tereyağı
  •    25 arpacık soğan
  •    150 gr taze fasulye
  •    200 gr kabak
  •    50 gr iç bezelye
  •    2 dolmalık yeşil biber
  •    2 domates
  •    1 demet dereotu
  •    1.5 su bardağı su
  •    Tuz

Hazırlanışı

  • Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.

Bahçıvan kebabı artık hazır, afiyet olsun.

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri