SAÇ KAVURMA TARİFİ

Malzemeler: 
  

  • 1 kg kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
  • 1 çay bardağı + 1 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 3 adet domates
  • 250 gram sivri biber
  • Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
  • Öncelikle eti 1 su bardağı su ile haşlayın. Suyunu iyice çekince, 1 çay bardağı sıvıyağ ile tencereye alıp kavurun.
  • Kabukları soyulup rendelenmiş domatesi ekleyin. Ayrı bir kapta, çekirdekleri alınıp irice doğranmış biberleri 1 çorba kaşığı sıvıyağda soteleyin.
  • Etin pişmesine yakın, biberleri ekleyin. 5 dakika sonra tuz ve karabiber ilave edip, servis yapın.

Afiyet Olsun :)
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014. Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Yemek Tarifler Yemek Tarifleri