Yemek Tarifleri
Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
Ana Yemekler
Kebaplar
Pilavlar
Çorbalar
Salatalar
Kekler
Tatlılar
İçecekler
Hakkımızda
▼
28 Aralık 2014 Pazar
MEZGİT BALIK KÖFTESİ TARİFİ
›
Malzemeler 1 kilo fleto mezgit 1 yemek kaşığı galeta unu 1 yemek kaşığı mısır unu 1 yumurta sarısı 1 ufak baş kuru soğan rendesi 3 ...
ÇİN USULÜ KIZARMIŞ PİLAV TARİFİ
›
Malzemeler 600 gr basmati pirinç 150 gr mantar 2-3 havuç 50 gr taze zencefil 300 gr küçük karides 1 su bardağı konserve bezelye...
ALMAN PASTASI TARİFİ
›
Malzemeler Keki için : 2 su bardağı ılık süt 1 paket yaş maya(42 gr) 1 çay bardağı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 adet yumurta 1 ...
DONUT TARİFİ
›
Malzemeler 2 adet yumurta 100 g seker 100 ml eksi krema (sour cream) 350 g un 2 1/2 y.k. kabartma tozu 1 y.k. karbonat 1/2 y.k...
1 yorum:
DÜŞBERE TARİFİ (Azerbaycan mantısı)
›
Malzemeler Hamur için: 2 su bardağı un ½ çay kaşığı tuz 1 yumurta 2/3 su bardağı ılık su İçi için: 250 gr kıyma 1 adet kiçik...
KÜMBET PASTA TARİFİ
›
Keki İçin: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 2 yemek kaşıgı sıvıyağ 1 su bardağı + 1yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 1 vanilya ...
MİDYE BÖREK TARİFİ (el açması)
›
Malzemeler 2 yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un (ihtiyaca göre yarım bardak d...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle